Хората, особено неваксинираните, които се заразяват с вариант Делта на коронавируса,

...
Хората, особено неваксинираните, които се заразяват с вариант Делта на коронавируса,
Коментари Харесай

Лоша новина за делтата и неваксинираните

Хората, изключително неимунизираните, които се заразяват с вид Делта на ковид, са с два пъти по-голям риск да бъдат приети в болница от тези, които са били инфектирани с Алфа разновидността, който за първи път бе открит в Британия, демонстрира изследване, оповестява " Ройтерс ".

Изследователите са разгледали повече от 43 000 случая в Англия сред март и май, като техните констатации са оповестени в здравното списание The Lancet Infectious Diseases.

Tри четвърти от случаите на ковид в изследването са хора, които са неимунизирани, единствено 1,8% са тези, които са получили и двете имунизации.

" Вече знаем, че имунизацията предлага отлична отбрана против Делта и защото този вид съставлява над 98% от случаите на Covid-19 във Англия, от жизненоважно значение е тези, които не са получили две дози ваксина, да го създадат допустимо най-скоро ", споделиха откривателите.

" Получаването на цялостна имунизация е от решаващо значение за понижаване на риска от симптоматична зараза с Делта на първо място и, което е значимо, за понижаване на риска пациента с Делта да се окаже с тежко заболяване и постъпване в болница. ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР